Nexpose stuck at 79% Loading Policies

The Security Console is initializing, please wait…
Security Console Startup Progress
4/19/2021, 8:02:01 PM : 79% : Loading policies…

This is what i get, nothing happening after this.
Been like this for hours now.

What is the problem?

Does this has something to do with this problem?

2021-04-19T18:55:56 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Screen_Saver_timeout contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:55:56 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Turn_off_Help_Ratings contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:55:56 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Do_not_preserve_zone_information_in_file_attachments contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:55:56 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Hide_mechanisms_to_remove_zone_information contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:55:56 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Notify_antivirus_programs_when_opening_attachments contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:55:56 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Prevent_users_from_sharing_files_within_their_profile contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:56:01 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Disable_AutoComplete_for_forms contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:56:01 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Disable_external_branding_of_Internet_Explorer contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:56:01 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Turn_on_the_auto-complete_feature_for_user_names_and_passwords_on_forms contains 1 unsupported checks.
2021-04-19T18:56:01 [INFO] [Thread: Security Console] The rule xccdf_gov.nist_rule_user_setting_OCIL-Turn_off_page_transitions contains 1 unsupported checks.

Is it still loading. Its basically front-loading all of the Vulnerability Content and Policy Content into memory during this phase. Depending on a few factors, but mainly hardware and size of the deployment, this can take some time to get through, generally not hours though. If it is still not up, I highly recommend putting in a support case so support can help better understand based on the logs exactly why this is happening.

This log i posted is when i run “sh /opt/rapid7/nexpose/nsc/nsc.sh”
I have reinstalled everything twice, both time i get in the the console and successfully login but when i start it up again this happen
Second time i was reinstalled everything freeze when i got in to the console and after i get this 79% loading stuck.